vrijwilligerswerking

Onze vrijwilligers

Dégage draait op een 70-tal vrijwilligers. De ene werkt dagelijks voor Dégage, de andere biedt zich sporadisch aan: ze zijn allemaal goud waard voor onze werking.

Werkgroepen

Dégage telt 13 werkteams met elk hun eigen discipline. Zeker niet elke vrijwilliger is actief in een werkteam. De taken binnen Dégage variëren eindeloos; je kan ze niet allemaal binnen deze werkteams vatten. Bovendien is er binnen Dégage steeds ruimte om nieuwe ideeën te exploreren, al dan niet binnen een nieuw werkteam! Ontdek hier alle 13 werkgroepen.

Raad van Bestuur

Het bestuur van Dégage bestaat uit vrijwilligers met engagementen in één of meerdere werkgroepen. Zij sturen de freelancers aan, bewaken de continuïteit van de organisatie en besturen Dégage op basis van het toekomstplan.

Lokale werking

Dégage ook in jouw regio? We zijn steeds op zoek naar enthousiastelingen die een groep(je) geïnteresseerde autodelers willen samenbrengen. Onze opstartpagina geeft je meer info over hoe dat kan!

 

Meedoen?

Zin om al deel uit te maken van een werkgroep of gewoon als losse vrijwilliger af en toe iets te doen voor Dégage? Contacteer ons via info@degage.be. Momenteel staan deze zoekertjes in de kijker!